Uutta kotia etsii

Usva


8 kk, 10 kk/m, 11 kk/m, kuvat/photos © Merja Kiuttu & mysiskennel

Kasvattajalle on palautunut kiltti, energinen, musta narttu, Mysis Llausanne, "Usva". Sille etsitään Oulusta tai lähiympäristöstä yhteistyökykyistä, luotettavaa kotia tai sijoituskotia.

Koira on energinen ja etsii omistajaa, jolla on aikaa koiralle ja halua viedä sitä koulutuksiin ja harjoituksiin, mahdollisesti myös näyttelyihin ja noutajien kokeisiin. Usva esimerkiksi jäljestää (mejä) innokkaasti. Usvaa ei ole sovelias pelkästään seurakoiraksi tai lenkkikaveriksi. Se ei ole paras valinta lapsiperheeseen, eikä ikäihmisen koiraksi. Koira on vielä kovin nuori ja vaatii koulutusta. Usva on terve (lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0). Se asui perheessään ainoana koirana, mutta tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

Usva KoiraNetissä

Tiedustelut puhelimitse soittamalla.

Koksi


Mysis Nokipoika, 6 kk/m, 9 kk/m, kuvat/photos © mysiskennel

Musta, joulukuussa 2018 syntynyt mitteliuros, etsii omistajaa tai osaomistajaa (sijoitus), jolla on kokemusta ja näyttöä koiran kanssa harrastamisesta, intoa ja taitoa turkinhoitamiseen, halua ja mahdollisuus viedä koiraa harjoituksiin ja näyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla. Ei pelkästään seurakoiraksi tai lenkkiseuraksi.

Koksi KoiraNetissä

Tiedustelut puhelimitse soittamalla.

Black, young showquality male is for sale. More information by email or phone.© mysiskennel