Myydään / For Sale

Piiparinen


Piiparinen, kuva/photo © mysiskennel

Energinen, keltainen uros "Piiparinen" (FI MVA & SE MVA(n) Mysis Creamy Toffee) on ollut kasvattajalla tähän astisen elämänsä. Piiparinen on aktiivinen, terve uros. Sen kyynärnivellausunto (0/1, indeksi 99, tammikuu 2020) on kuvauslöydös, mikä ei ole haitannut, eikä tule haittaamaan sen elämää. Se soveltuu näyttelykoiraksi ja erilaisiin harrastuksiin sekä rajoitetusti jalostuskäyttöön kasvattajan hyväksymiin yhdistelmiin. Piiparinen on käynyt näyttelyissä Suomessa ja Ruotsissa ja se on sekä Suomen että Ruotsin muotovalio. Sillä on kotimaasta CACIB ja se tarvitsee yhden ulkomaan CACIBin C.I.B-titteliä varten. Sillä on hyväksytty tulos noutajien taipumuskokeesta.

Piipariselle etsitään yhteistyökykyistä, luotettavaa omistajaa tai osaomistajaa, jolla on jo kokemusta ja näyttöä koiran kanssa harrastamisesta ja aikaa aktiiviselle koiralle, sekä halua ja kykyä viedä se näyttelyihin ja muuhun noutajarotuiselle koiralle sopivaan toimintaan. Ei pelkästään seurakoiraksi tai lenkkiseuraksi.

Piiparinen KoiraNetissä

Tiedustelut puhelimitse soittamalla.

Usva


16 kk/m, kuvat/photos © Päivi Tallgren & mysiskennel

Usvalle, Mysis Llausanne, etsitään osaavaa, yhteistyökykyistä ja luotettavaa kotia.

Usva on energinen ja etsii omistajaa, jolla on aikaa ja halua viedä sitä koulutuksiin ja harjoituksiin, näyttelyihin ja noutajien kokeisiin. Usva jäljestää (mejä) innokkaasti ja alkaa olla valmis osallistumaan noutajien taipumuskokeeseen (nou). Se ei ole sovelias pelkästään seurakoiraksi tai lenkkikaveriksi, eikä ole paras valinta lapsiperheeseen tai ikäihmisen koiraksi. Usva on nuori koira ja vaatii vielä koulutusta. Usva on käynyt yhden kerran näyttelyssä ja se sai laatumaininnan ERI (erinomainen) ja sijoittui luokassaan toiseksi.

Usva on terve, lonkat ovat A/A, kyynärnivelet 0/0 ja silmät ovat terveet. Sillä itsellään ei vielä ole geenitestituloksia, mutta se on prcd-PRA/EIC/HNPK terve vanhempiensa/isovanhempiensa geenitestitulosten perusteella.

Usva KoiraNetissä

Tiedustelut puhelimitse soittamalla.© mysiskennel