Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaista koirankasvatusta haluat tukea. Tutustu Kennelliiton tiedotteisiin vastuullisesta koirankasvatuksesta:
Vastuullinen koirankasvatus
Koiranpentu kannattaa hankkia vastuulliselta kasvattajalta
sekä SuKoKan tiedotteeseen Vastuullinen kasvatus

LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorit ovat aktiivisia, hyvin toiminnanhaluisia koiria ja ne sopivat monenlaiseen harrastamiseen. Labradorinnoutaja tarvitsee muutakin aktiviteettia kuin vain olla seurana ja lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan aktiiviset, noutajaharrastuksista aidosti kiinnostuneet omistajat.


Pentuja Mysis H- ja X-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meillä on pentuja! / We have puppies!

En ota tähän pentueeseen uusia varauksia, koska pennuille on jo alustavasti kodit tiedossa. Tiedotan, jos tilanne muuttuu ja pentuja tulee varattavaksi. Kiitos kaikille mielenkiintoa osoittaneille ja onnea pennunetsintään.

Tellen (Mysis Hyacinth) keltainen/musta pentue syntyi 20.11.2020. Pentueen isä on Waterline's Luxor. Pennut etsivät koteja ensisijaisesti Oulusta ja lähiympäristöstä. Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan aktiiviset, noutajaharrastuksista aidosti kiinnostuneet omistajat. Tiedustelut mieluiten puhelimitse.

Linkki pentueen sukutauluun / Pedigree of litter

Mysis Hyacinth's litter has born 20. November 2020. Sire is Waterline's Luxor. No puppies available.Pentuja Mysis F- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennel
SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on toimelias, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni pihavahti - saksalainen varmatoiminen ovikello.

Meillä ei ole tällä hetkellä mittelipentuja. Suunnitelmissa on astuttaa Kide, C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA & NO MVA Popponian Dejavu. / Plannings to mate C.I.B NORD CH FI CH SE CH & NO CH Popponian Dejavu


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja noudatan sitä. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä lapsesta asti.


© mysiskennel