Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Tutustu tiedotteisiin
Koiranpentu kannattaa hankkia vastuulliselta kasvattajalta
Vastuullinen koirankasvatus
Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorit ovat aktiivisia, hyvin toiminnanhaluisia koiria ja ne sopivat monenlaiseen harrastamiseen. Labradorinnoutaja ja sen omistaja ovat onnellisia, kun koiralla on muutakin aktiviteettia kuin vain olla seurana ja lenkkikaverina.

Meillä on pentuja! / We have puppies!

Sentan pennut vastasyntyneinä (vas) ja viikon ikäisinä (oik) © mysiskennel

Sentan (Mysis Xanthippe) ja Tuhton (FI MVA Mysis True Colour) pentue syntyi 22.7.2019 ja on luovutusikäinen 9.9.2019. Odotustemme mukaisesti saimme mustia pentuja, yhden uroksen ja viisi narttua. Kaikille pennuille on löytynyt koti.

Pentueen sukutaulu. Yhdistelmä on uusinta Mysis B-pentueesta.

Pentueen vanhemmat ovat terveitä ja jättäneet aikaisempiin pentueisiinsa hyväluonteisia, terveitä, rodunomaisia jälkeläisiä. Molemmilla on AA-lonkat, 00-kyynärnivelet ja niiden silmät on todettu terveiksi. Pentueen isä on jo päälle 10-vuotias ja on ollut terve koko ikänsä.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym. Pennunkyseijöistä etusijalle asetetaan aktiiviset, noutajaharrastuksista aidosti kiinnostuneet omistajat.

Tiedustelut mieluiten puhelimitse soittamalla.

FI CH Mysis True Colour x Mysis Xanthippe -litter is born on 22.7.2019. Pedigree of litter. Combination has been made before, see Mysis B-litter. No puppies available.


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. Lisätietoja / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuja Mysis H- ja X-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel

Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Mysis urosten pentueita / Sired by Mysis bred males or males live at Mysis

Tiedustelut suoraan pentueen kasvattajalle. Tiedot löytyvät Labradorinnoutajakerhon pentuvälityksestä tai Kennelliiton pentulistalta / Please contact litter's breeder for more information.

Mysis Blue Doctor x Cannonpowder Take A Chance, Tornio, musta pentue syntyi 17.6.2019 / Black litter, born 17. June 2019, Tornio

Mysis Forester x Wildsunny Feels Like A Dream, Jääli, musta/keltainen pentue syntyi 3.8.2019 / Black/yellow litter, born 3. August 2019, Jääli

FI MVA Mysis True Colour x Tawastway's Hello Kitty, kennel Follies, Lohja, musta/keltainen pentue syntyi 7.8.2019 / Black/yellow litter, born 7. August 2019, kennel Follies, Lohja

P.S.

Mysis Clover on jalostuslainassa Qubbling's kennelissä Lohjalla. Musta/keltainen pentue syntyi 13.8.2019. Tiedustelut pentueen kasvattajalle.SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on pieni toimelias pystykorvainen seurakoira ja pihavahti, joka on herkkähaukkuinen.

Meillä ei ole tällä hetkellä mittelipentuja / No puppies available or planned

Joulukuussa 2018 syntynyt musta uros etsii omistajaa tai osaomistajaa (sijoitus) / Black, young showquality male is for sale. Lisätietoja/More information


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja noudatan sitä. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä lapsesta asti.


© mysiskennel