Kiden pennut 2016, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Tutustu tiedotteisiin
Koiranpentu kannattaa hankkia vastuulliselta kasvattajalta
Vastuullinen koirankasvatus
Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Mysis-labradorinnoutajat ovat aktiivisia, energisiä, yhteistyöhaluisia koiria monenlaiseen harrastukseen. Labradori on toimelias koira, josta on paljon muuhunkin kuin seurakoiraksi ja lenkkikaveriksi.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle

Musta lokakuussa 2018 syntynyt labradorinarttupentu etsii Oulusta tai lähiympäristöstä yhteistyökykyistä, luotettavaa sijoituskotia, jossa on jo kokemusta ja näyttöä koiran kanssa harrastamisesta, aikaa koiralle, halua ja mahdollisuus viedä sitä harjoituksiin, näyttelyihin ja noutajien kokeisiin. Ei pelkästään seurakoiraksi tai lenkkiseuraksi.

Tiedustelut puhelimitse soittamalla.

Pentuesuunnitelmat / Planned litters

Suunnitelmissa on astuttaa Senta (Mysis Xanthippe) kevätjuoksuun. / Plannings to mate Mysis Xanthippe at spring.SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZKiden (C.I.B POHJ MVA FI SE & NO MVA Popponian Dejavu) ja Smirren (C.I.B FI DK NO & LT MVA Gierrat Smirre) mustat pennut syntyivät 21.12.2018. Pentueen vanhemmat ovat hyväluonteisia ja terveitä. Molemmat ovat menestyneet hyvin näyttelyissä sekä Suomessa että naapurimaissa ja saavuttaneet usean maan muotovalion arvoja.

Urospentu (Mysis Nokipoika) etsii omistajaa, jolla on aikaa koiralle, intoa turkinhoitamiseen, halua ja mahdollisuus viedä sitä harjoituksiin ja näyttelyihin. Ei pelkästään seurakoiraksi tai lenkkiseuraksi. / Black showquality malepuppy is available.


Kuvat Kiden pentueista vuosilta 2016 ja 2017 / Photos from Kide's litters born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja noudatan sitä. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä lapsesta asti.


© mysiskennel