Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaiselta kasvattajalta haluat pennun ja tutustu Suomen Kennelliiton ja koirankasvattajien yhdistyksen (SuKoKa) tiedotteisiin vastuullisesta koirankasvatuksesta:


LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorinnoutaja ei ole "helppo rotu" vaan kookkaana ja hyvin aktiivisena koirana tarvitsee perusteellisen tapakoulutuksen ja paljon muuta ohjattua toimintaa kuin vain olla seurakoirana pyörimässä perheen arjessa ja äidin lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan noutajaharrastuksista aidosti kiinnostuneet omistajat.


Pentuja Mysis H- ja X-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meillä on labradorinnoutajan pentuja! / We have Labrador puppies!

(klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi)


Hunskelin (Mysis Hortensia) keltainen/musta pentue syntyi 10.5.2021. Pentueen isä on Waterline's Dashing Dion.

Linkki Hunskelin pentueen sukutauluun / Pedigree of litter

Mysis Hortensia's litter has born 10. May 2021. Sire is Waterline's Dashing Dion


Hollyn (Mysis Holly) keltainen/musta pentue syntyi 15.5.2021. Pentueen isä on ClearCreek Boom Shakalaka.

Linkki Hollyn pentueen sukutauluun / Pedigree of litter

Mysis Holly's litter has born 15. May 2021. Sire is ClearCreek Boom Shakalaka


Pennut etsivät näyttelyistä ja muista noutajaharrastuksista aidosti kiinnostuneita omistajia ensisijaisesti Oulusta ja lähiympäristöstä. Pidätän itselläni oikeuden valita kuka lukuisista pennunkyselijöistä saa pennun. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisinä.

On tullut niin paljon tiedusteluja ja ennakkovarauksia, että en ota näihin pentueisiin toistaiseksi yhtään uutta varausta. Tiedotan, jos tilanne muuttuu ja pentuja tulee varattavaksi. Kiitos kaikille mielenkiintoa osoittaneille ja onnea pennunetsintään.Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Lilille on suunnitteilla pentue vuoden 2021 lopulla / 2022 alussa. Otan Lilin pentueeseen varauksia vasta, kun pennut ovat syntyneet.


Pentuja Mysis F- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennel
SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on toimelias, pitkäkarvainen, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni reipas pihavahti.


Meillä on mittelipentuja! / We have mittelspitz puppies!

(klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi)

Siirin (Mysis Lumisade) pennut syntyivät 5.5.2021. Pentueen isä on Gierrat Kelo. Pennut luovutetaan aikaisintaan 9 viikon ikäisinä.

Pentueen sukutaulu/ Pedigree of litter

Pidätän itselläni oikeuden valita kuka lukuisista pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetan Oulussa ja lähiympäristössä asuvat näyttelyistä ja koiran kanssa harrastamisesta kiinnostuneet omistajat.

Siirin pentuihin tullut niin paljon tiedusteluja ja ennakkovarauksia, että en ota toistaiseksi yhtään uutta varausta. Tiedotan, jos tilanne muuttuu. Kiitos kaikille mielenkiintoa osoittaneille ja onnea pennunetsintään.


Pentuesuunnitelmat / Planned litters

Suunnitelmissa on astuttaa Säde (Mysis Nokinenä) vuoden 2021 aikana. / Plannings to mate Mysis Nokinenä during the year 2021.


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä syntymästäni saakka.


© mysiskennel