Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Tutustu tiedotteisiin
Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi
Vastuullinen koirankasvatus
Koiranpentu kannattaa hankkia vastuulliselta kasvattajalta

LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorit ovat aktiivisia, hyvin toiminnanhaluisia koiria ja ne sopivat monenlaiseen harrastamiseen. Labradorinnoutaja ja sen omistaja ovat onnellisia, kun koiralla on muutakin aktiviteettia kuin vain olla seurana ja lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle


Meillä on pentuja! / We have puppies!

kuvat/photos © Merja Kiuttu


Urospentu Mysis Pumpkin etsii kotia. Kuvassa 6 viikon ikäisenä.

"Masa" on syntynyt 19.11.2019. Pennulle etsitään noutajaharrastuksista kiinnostunutta omistajaa, jolla on kokemusta ja näyttöä koiran kanssa harrastamisesta ja aikaa, halua ja kykyä viedä se noutajarotuiselle koiralle sopivaan toimintaan ja näyttelyihin.

Masan vanhemmat ovat terveitä, hyväluonteisia, rodunomaisia labradorinnoutajia. Molemmilla on AA-lonkat, 00-kyynärnivelet ja niiden silmät on todettu terveiksi. Niille tai niiden vanhemmille on tehty geenitestejä, mitkä varmistavat, että Masakaan eivät tule sairastumaan seuraaviin labradoreille perinnöllisiin vikoihin ja sairauksiin: prcd-PRA, EIC ja HNPK. Masan isällä on näyttelyissä paras uros -luokan sijoituksia ja luonnetestitulos LTE 206 pistettä, laukausvarma +++.

Pennun hintaan sisältyy Agria-hoitokuluvakuutus ensimmäiseksi elinvuodeksi. Liitän omistajan sekä Labradorinnoutajakerhon että Suomen Noutajakoirajärjestön jäseniksi maksamalla yhden vuoden jäsenmaksun. Omistaja saa kokeneen kasvattajan neuvot ja tuen koko koiran eliniäksi.

Tiedustelut puhelimitse soittamalla.

Pentuja Mysis H- ja X-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. Lisätietoja / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Pentuesuunnitelmat 2020 / Planned litters 2020

Suunnitelmissa on astuttaa kesän tai syksyn juoksuun joku näistä nartuista: Vivi (FI MVA & SE MVA(n) Mysis Zahara), Telle (Mysis Hyacinth) tai Holly (Mysis Holly). / Plannings to mate FI CH & SE ShCH Mysis Zahara or Mysis Hyacinth or Mysis Holly.


Pentuja Mysis F- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennel


Mysis urosten pentueita / Sired by Mysis bred males or males live at Mysis

Tiedustelut suoraan pentueen kasvattajalle. Tiedot löytyvät kasvattajien kotisivuilta, Labradorinnoutajakerhon pentuvälityksestä tai Kennelliiton pentulistalta / Please contact litter's breeder for more information.

FI MVA Mysis Zafar x Artsusa's You Are Everything, kennel Artsusa's, Salla, musta/keltainen pentue syntyy viikolla 9 / Black/yellow litter is due to born on week 9, kennel Artsusa's, Salla

FI MVA & SE MVA(n) Dolbia El Toro x Wildsunny Graciela, kennel Wildsunny, Kiiminki, musta pentue syntyy viikolla 9 / Black litter is due to born on week 9, kennel Wildsunny, Kiiminki

FI MVA Mysis Zafar x Dolbia Blended Whisky, kennel Murmur, Kiiminki, musta/keltainen pentue syntyy viikolla 12 / Black/yellow litter is due to born on week 12, kennel Murmur, Kiiminki

Mysis Blue Doctor x Murmur Chania, kennel Murmur, Kiiminki, musta pentue syntyy viikolla 14 / Black litter is due to born on week 14, kennel Murmur, KiiminkiSAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on toimelias, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni pihavahti - saksalainen varmatoiminen ovikello.

Meillä ei ole tällä hetkellä mittelipentuja. Suunnitelmissa on astuttaa Kide, C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA & NO MVA Popponian Dejavu. / Plannings to mate C.I.B NORD CH FI CH SE CH & NO CH Popponian Dejavu


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja noudatan sitä. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä lapsesta asti.


© mysiskennel