Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Tutustu tiedotteisiin
Koiranpentu kannattaa hankkia vastuulliselta kasvattajalta
Vastuullinen koirankasvatus
Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorit ovat aktiivisia, hyvin toiminnanhaluisia koiria ja ne sopivat monenlaiseen harrastamiseen. Labradorinnoutaja on tyytyväisin, kun sillä on muutakin aktiviteettia kuin vain olla seurakoirana ja lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuja Mysis H- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennel


Astutettu / Mated

Senta (Mysis Xanthippe) on astutettu Tuhtolla (FI MVA Mysis True Colour). Pentue syntyy viikolla 29 ja on luovutusikäinen syyskuun alussa. Odotamme syntyväksi mustia pentuja. Pentueen sukutaulu. Yhdistelmä on uusinta Mysis B-pentueesta.

Mysis Xanthippe has been mated to FI CH Mysis True Colour. Litter is due to born on week 29. Pedigree of litter. Combination has been made before, see Mysis B-litter.

Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuva/photo © mysiskennel


Pentuja Mysis F- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennelSAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on pieni toimelias pystykorvainen pihavahti, joka on melko herkkähaukkuinen.

Mysis Nokipoika, 4 kk/m, kuvat/photos © mysiskennel

Musta urospentu etsii omistajaa tai osaomistajaa (sijoitus), jolla on kokemusta ja näyttöä koiran kanssa harrastamisesta, intoa ja taitoa turkinhoitamiseen, halua ja mahdollisuus viedä sitä harjoituksiin ja näyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla. Ei pelkästään seurakoiraksi tai lenkkiseuraksi. / Black showquality malepuppy is available.


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja noudatan sitä. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä lapsesta asti.


© mysiskennel