Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Tutustu tiedotteisiin
Koiranpentu kannattaa hankkia vastuulliselta kasvattajalta
Vastuullinen koirankasvatus
Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Mysis-labradorinnoutajat ovat aktiivisia, energisiä, yhteistyöhaluisia koiria monenlaiseen harrastukseen. Labradori on toimelias koira, josta on paljon muuhunkin kuin seurakoiraksi ja lenkkikaveriksi.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle

Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. Lisätietoja / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.

Pentuesuunnitelmat / Planned litters

Suunnitelmissa on astuttaa Senta (Mysis Xanthippe) kevätjuoksuun. / Plannings to mate Mysis Xanthippe at spring.

Mysis urosten pentueita / Sired by Mysis bred males or males live at Mysis

Tiedustelut suoraan pentueen kasvattajalle. / Please contact litter's breeder for more information.

Mysis Poirot x Murmur Annie Hall, kennel Murmur, Kiiminki, musta pentue syntyi 15.3.2019 / Black litter is born on 15. March 2019, kennel Murmur, Kiiminki

Dolbia El Toro x Mysis Gutsy Geraldine, Taivalkoski, musta/ruskea pentue syntyi 31.3.2019 / Black/chocolate litter is born on 31. March 2019, TaivalkoskiSAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZMusta urospentu etsii omistajaa/osaomistajaa, jolla on kokemusta ja näyttöä koiran kanssa harrastamisesta, intoa turkinhoitamiseen, halua ja mahdollisuus viedä sitä harjoituksiin ja näyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla. Ei pelkästään seurakoiraksi tai lenkkiseuraksi. / Black showquality malepuppy is available.


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja noudatan sitä. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä lapsesta asti.


© mysiskennel