Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Tutustu tiedotteisiin
Koiranpentu kannattaa hankkia vastuulliselta kasvattajalta
Vastuullinen koirankasvatus
Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorit ovat aktiivisia, hyvin toiminnanhaluisia koiria ja ne sopivat monenlaiseen harrastamiseen. Labradorinnoutaja ja sen omistaja ovat onnellisia, kun koiralla on muutakin aktiviteettia kuin vain olla seurana ja lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle


Meillä on pentuja! / We have puppies!

© mysiskennel


Hunskelin (Mysis Hortensia) ja Vertin (Mysis Xor) pentue syntyi 19.11.2019 ja on luovutusikäinen 7.1.2020. Odotustemme mukaisesti saimme mustia pentuja, uroksia ja narttuja.

Pentueen sukutaulu.

Pentueen vanhemmat ovat terveitä, hyväluonteisia, rodunomaisia labradorinnoutajia. Molemmilla on AA-lonkat, 00-kyynärnivelet ja niiden silmät on todettu terveiksi. Niille tai niiden vanhemmille on tehty geenitestejä, mitkä varmistavat, että pentue ei tule sairastumaan seuraaviin labradoreille perinnöllisiin vikoihin ja sairauksiin: prcd-PRA, EIC ja HNPK.

Varattavissa enää kaksi urosta ja yksi narttu, joka etsii luotettavaa, yhteistyökykyistä sijoituskotia, jossa on jo kokemusta koirista ja halua käydä labradorin kanssa näyttelyissä ja muissa noutajaharrastuksissa. Pennun hintaan sisältyy Agria-hoitokuluvakuutus ensimmäiseksi elinvuodeksi. Liitän omistajat sekä Labradorinnoutajakerhon että Suomen Noutajakoirajärjestön jäseniksi maksamalla yhden vuoden jäsenmaksun. Pennut tunnistusmerkitään, rekisteröidään ja ne käyvät eläinlääkärin tarkastuksessa ennen luovutusta. Mukaan pentu saa pentupaketin ja kasvattajan neuvot ja tuen koko eliniäkseen.

Tiedustelut ja alustavat varaukset puhelimitse soittamalla.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym. Pennunkyselijöistä etusijalle asetetaan aktiiviset, noutajaharrastuksista aidosti kiinnostuneet omistajat.

Mysis Xor x Mysis Hortensia -litter is born on 19.11.2019. Pedigree of litter. More information by email or phone.

Pentuja Mysis H- ja X-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. Lisätietoja / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel

Pentuja Mysis F- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennel


Mysis urosten pentueita / Sired by Mysis bred males or males live at Mysis

Tiedustelut suoraan pentueen kasvattajalle. Tiedot löytyvät kasvattajien kotisivuilta, Labradorinnoutajakerhon pentuvälityksestä tai Kennelliiton pentulistalta / Please contact litter's breeder for more information.

SE MVA(n) Dolbia El Toro x Mallorn's Diva by Blood, kennel Murmur, Kiiminki, musta/ruskean pentueen odoetaan syntyvän viikolla 51/2019 / Black/choc litter is due to born on week 51/2019, kennel Murmur, Kiiminki

SE MVA(n) Dolbia El Toro x Scentaction's Eleventh Romance, kennel Scentaction's, Kuusa, musta/ruskean pentueen odoetaan syntyvän viikolla 51/2019 / Black/choc litter is due to born on week 51/2019, kennel Scentaction's, KuusaSAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on toimelias, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni pihavahti.

Meillä ei ole tällä hetkellä mittelipentuja. Suunnitelmissa on astuttaa Kide, C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA & NO MVA Popponian Dejavu. / Plannings to mate C.I.B NORD CH FI CH SE CH & NO CH Popponian Dejavu


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja noudatan sitä. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä lapsesta asti.


© mysiskennel