Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaiselta kasvattajalta haluat pennun ja tutustu Suomen Kennelliiton ja koirankasvattajien yhdistyksen (SuKoKa) tiedotteisiin vastuullisesta koirankasvatuksesta:


LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorinnoutaja ei ole "helppo jokaisen lapsiperheen rotu" vaan kookkaana ja hyvin aktiivisena koirana tarvitsee perusteellisen tapakoulutuksen ja paljon muuta ohjattua toimintaa kuin vain olla seurakoirana pyörimässä perheen arjessa ja äidin lenkkikaverina.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan näyttelyistä ja noutajaharrastuksista kiinnostuneet omistajat.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.


Pentuja Mysis H- ja X-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


kuvat/photos © mysiskennel

Keltainen, toukokuussa 2022 syntynyt urospentu Mysis R -pentueesta etsii kotia.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan noutajan kanssa tavoitteellisesta harrastamisesta kiinnostuneet omistajat (koiran kanssa ulkoileminen ei ole harrastamista). Etsin pennulle kotia ensisijaisesti Oulusta ja Oulun ympäristöstä.

Pentu on sirutettu, rekisteröity, eläinlääkäri on tarkastanut sen ja sillä on voimassaoleva eläinlääkärinhoitokuluvakuutus.

Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse.

Astutettu / Mated

Una (Mysis Black Orchid) on astutettu ja musta-keltaisen pentueen odotetaan syntyvän viikolla 40/2022. Pentueen isä on Waterline's Femi. Otan pentueeseen varauksia vasta, kun pennut ovat syntyneet. / Mysis Black Orchid has been mated to Waterline's Femi. Black-yellow litter is due to born on week 40/2022.

Pentueen sukutaulu / Pedigree of Una's litter

Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Vuokolle (Mysis Penny) on suunnitteilla pentue vuoden 2022 loppusyksylle. Otan pentueeseen varauksia vasta, kun pennut ovat syntyneet. / Plannings to mate Mysis Penny at autumn 2022.

Pentuja Mysis F- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennel

Mysis urosten pentueita / Sired by Mysis bred males or males live at Mysis

Tiedustelut suoraan pentueen kasvattajalle. Yhteystiedot löytyvät kasvattajien kotisivuilta, Labradorinnoutajakerhon pentuvälityksestä tai Kennelliiton pentulistalta / Please contact litter's breeder for more information.

Mysis Poirot x Wildsunny Infiniti, kennel Wildsunny, Kiiminki, musta pentue on syntynyt 28.6.2022 / Litter is born on 28. June 2022, kennel Wildsunny, Kiiminki

Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuva/photo © mysiskennel


SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Kiden pennut 2016, kuva/photo © mysiskennel

Mittelspitz on toimelias, pörrökarvainen, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni reipas pihavahti.


Meillä ei ole tällä hetkellä mittelipentuja, eikä vielä suunnitelmiakaan uuteen pentueeseen / No German Spitz mittel puppies available


Pentuja vuosilta 2016, 2017 ja 2022 / Mittel puppies born 2016, 2017 and 2022 © mysiskennel
Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä syntymästäni saakka.


© mysiskennel