Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Tutustu tiedotteisiin
Koiranpentu kannattaa hankkia vastuulliselta kasvattajalta
Vastuullinen koirankasvatus
Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorit ovat aktiivisia, hyvin toiminnanhaluisia koiria ja ne sopivat monenlaiseen harrastamiseen. Labradorinnoutaja ja sen omistaja ovat onnellisia, kun koiralla on muutakin aktiviteettia kuin vain olla seurana ja lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle

Astutettu / Mated

Hunskeli (Mysis Hortensia) on astutettu Vertillä (Mysis Xor). Pentue syntyy viikolla 47 ja on luovutusikäinen vuodenvaihteessa. Odotamme syntyväksi mustia pentuja. Pentueen sukutaulu.

Mysis Hortensia has been mated to Mysis Xor. Black litter is due to born on week 47. Pedigree of litter.

Pentuja Mysis H- ja X-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. Lisätietoja / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuja Mysis F- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennel


Mysis urosten pentueita / Sired by Mysis bred males or males live at Mysis

Tiedustelut suoraan pentueen kasvattajalle. Tiedot löytyvät kasvattajien kotisivuilta, Labradorin-noutajakerhon pentuvälityksestä tai Kennelliiton pentulistalta / Please contact litter's breeder for more information.

SE MVA(n) Dolbia El Toro x Troberry's Miss Bennet, Oulainen, musta/ruskea pentue syntyy viikolla 42 / Black/chocolate litter is due to born on week 42, kennel Troberry's, OulainenSAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on pieni toimelias pystykorvainen seurakoira ja pihavahti, joka on herkkähaukkuinen.

Meillä ei ole tällä hetkellä mittelipentuja / No puppies available


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja noudatan sitä. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä lapsesta asti.


© mysiskennel