Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaiselta kasvattajalta haluat pennun ja tutustu Suomen Kennelliiton ja koirankasvattajien yhdistyksen (SuKoKa) tiedotteisiin vastuullisesta koirankasvatuksesta:


LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorinnoutaja ei ole "helppo jokaisen lapsiperheen rotu" vaan kookkaana ja hyvin aktiivisena koirana tarvitsee perusteellisen tapakoulutuksen ja paljon muuta ohjattua toimintaa kuin vain olla seurakoirana pyörimässä perheen arjessa ja äidin lenkkikaverina.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan näyttelyistä ja noutajaharrastuksista kiinnostuneet omistajat.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.


Kuvissa Mysis Hufflepuff ja Mysis Xilver pentuna, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Astutettu / Mated

Una (Mysis Black Orchid) on astutettu ja musta-keltaisen pienen pentueen odotetaan syntyvän viikolla 40/2022. Pentueen isä on Waterline's Femi. / Mysis Black Orchid has been mated to Waterline's Femi. Black-yellow litter is due to born on week 40/2022.

Unan pentueen sukutaulu / Pedigree of Una's litter

Vuokko (Mysis Penny) on astutettu. Mustien pentujen odotetaan syntyvän viikolla 47/2022. Pentueen isä on FI MVA & SE MVA(n) Dolbia El Toro. / Mysis Penny has been mated to FI CH & SE ShCH Dolbia El Toro. Black litter is due to born on week 47/2022.

Vuokon pentueen sukutaulu / Pedigree of Vuokko's litter

Otan pentueisiin varauksia vasta, kun pennut ovat syntyneet. Tiedustelut sähköpostitse.


Kuvissa Mysis Forester ja Mysis Xirocco pentuna, kuvat/photos © mysiskennelSAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Kiden Popponian pennut 2016, kuva/photo © mysiskennel

Mittelspitz on toimelias, pörrökarvainen, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni reipas pihavahti.


Meillä ei ole tällä hetkellä mittelipentuja, eikä vielä suunnitelmiakaan uuteen pentueeseen / No German Spitz mittel puppies available


Pentuja vuosilta 2016 (Kiden Popponian pennut), 2017 (Mysis Lumi-pentue) ja 2022 (Mysis Hiphopper) / Mittel puppies born 2016 (Popponian), 2017 and 2022, kuvat/photos © mysiskennel
Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä syntymästäni saakka.


© mysiskennel