Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaista koirankasvatusta haluat tukea. Tutustu Kennelliiton tiedotteisiin vastuullisesta koirankasvatuksesta:
Vastuullinen koirankasvatus
Koiranpentu kannattaa hankkia vastuulliselta kasvattajalta
sekä SuKoKan tiedotteeseen Vastuullinen kasvatus

LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorit ovat aktiivisia, hyvin toiminnanhaluisia koiria ja ne sopivat monenlaiseen harrastamiseen. Labradorinnoutaja tarvitsee muutakin aktiviteettia kuin vain olla seurana ja lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan aktiiviset, noutajaharrastuksista aidosti kiinnostuneet omistajat.


Pentuja Mysis H- ja X-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Astutettu / Mated

Unna (Mysis Clover) on astutettu ja pentueen odotetaan syntyvän tammikuun lopussa 2021. Pentueen isä on FI MVA & SE MVA(n) Dolbia El Toro. / Mysis Clover has been mated to FI CH & SE ShCH Dolbia El Toro. Litter is due to born in the end of January 2021.


Pentuja Mysis F- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennel
SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on toimelias, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni pihavahti - saksalainen varmatoiminen ovikello.

Meillä ei ole tällä hetkellä mittelipentuja. Suunnitelmissa on astuttaa Siiri (Mysis Lumisade) ja Säde (Mysis Nokinenä) vuoden 2021 aikana. / Plannings to mate Mysis Lumisade and Mysis Nokinenä during the year 2021.


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja noudatan sitä. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä lapsesta asti.


© mysiskennel