Haukotteleva pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Suomen Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaiselta kasvattajalta haluat pennun ja tutustu Suomen Kennelliiton (SKL-FKK) ja Suomen koirankasvattajien yhdistyksen (SuKoKa) sivuihin vastuullisesta koirankasvatuksesta:


LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorinnoutaja ei ole helppo jokaisen lapsiperheen rotu vaan kookkaana ja aktiivisena metsästyskoirarotuna tarvitsee perusteellisen tapakoulutuksen ja paljon muuta ohjattua toimintaa kuin vain olla pyörimässä perheen arjessa ja äidin lenkkikaverina.

Lue Hannan blogikirjoitus arjesta nuoren labradorin kanssa

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan näyttelyistä ja noutajaharrastuksista kiinnostuneet omistajat.


Kuvissa Mysis Hufflepuff ja Mysis Xilver pentuna, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Syksylle 2023 on suunnitteilla pentue Mysis Mmabelille. Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse. / Plannings for autumn 2023. More information by email.


Kuvissa Mysis Forester ja Mysis Xirocco pentuna, kuvat/photos © mysiskennel


Mysis urosten pentueita / Sired by Mysis bred males or males live at Mysis

Tiedustelut suoraan pentueen kasvattajalle. Yhteystiedot löytyvät kasvattajien kotisivuilta, Labradorinnoutajakerhon pentuvälityksestä tai Kennelliiton pentulistalta / Please contact litter's breeder for more information.

Mysis Pumpkin x Real Queen's Enduring Happiness (FI & EE MVA Upwards Dacapo x Upwards Zircon), kennel Cheneldan, Oulu, pentue on syntynyt 6.9.2023 / Litter is born 6. September 2023, kennel Cheneldan, Oulu


Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuva/photo © mysiskennel


SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Kiden Popponian pennut 2016, kuva/photo © mysiskennel


Mittelspitz on pieni, toimelias, pörrökarvainen, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava reipas vahti.


Astutettu / Mated

Possu (Mysis Eleonore) on astutettu ja pentueen odotetaan syntyvän viikolla 41/2023. Pentueen isä on C.I.B. POHJ MVA FI DK SE EE & LV MVA EE JMVA HeJW-15 JV-15 TLNJW-16 EEJV-16 Ticapon Hard To Love. / Mysis Eleonore is mated to CH Ticapon Hard To Love. Litter is due to born on week 41/2023.

Tiedustelut mieluiten sähköpostin kautta.

Eleonoren pentueen sukutaulu / Pedigree of litter

Klikkaamalla kuvaa, saat avattua sen suurempana erilliseen ikkunaan. Alkuperäinen kuva © Kirsi HonkanenMysis Lumi-pentue Kide-emon kanssa (2017), nartut Mysis Lumisade ja Mysis Lumikide (2017) ja Mysis Hiphopper (2022) / Mittel puppies born 2017 and 2022, kuvat/photos © mysiskennel
Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä syntymästäni saakka.


© mysiskennel