Pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaiselta kasvattajalta haluat pennun ja tutustu Suomen Kennelliiton ja koirankasvattajien yhdistyksen (SuKoKa) tiedotteisiin vastuullisesta koirankasvatuksesta:


LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorinnoutaja ei ole "helppo rotu" vaan kookkaana ja hyvin aktiivisena koirana tarvitsee perusteellisen tapakoulutuksen ja paljon muuta ohjattua toimintaa kuin vain olla seurakoirana pyörimässä perheen arjessa ja äidin lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan näyttelyistä ja noutajaharrastuksista aidosti kiinnostuneet omistajat.


Pentuja Mysis H- ja X-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuvat/photos © mysiskennel


Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Lilille on suunnitteilla pentue vuoden 2021 lopulla / 2022 alussa. Otan Lilin pentueeseen varauksia vasta, kun pennut ovat syntyneet. / Plannings to mate Mysis Llarisa at the end of year 2021 or beginning of 2022.


Pentuja Mysis F- ja X/Y-pentueista, kuva/photo © mysiskennel
SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on toimelias, pörrökarvainen, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni reipas pihavahti.Pentuesuunnitelmat / Planned litters

Suunnitelmissa on astuttaa Säde (Mysis Nokinenä) vuoden 2021 aikana. Otan Säden pentueeseen varauksia vasta pentueen synnyttyä. / Plannings to mate Mysis Nokinenä during the year 2021.


Kiden pentuja vuosilta 2016 ja 2017 / Kide's puppies born 2016 and 2017 © mysiskennel


Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä syntymästäni saakka.


© mysiskennel