Haukotteleva pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Suomen Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaiselta kasvattajalta haluat pennun ja tutustu Suomen Kennelliiton (SKL-FKK) ja Suomen koirankasvattajien yhdistyksen (SuKoKa) sivuihin vastuullisesta koirankasvatuksesta:


LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorinnoutaja ei ole helppo jokaisen lapsiperheen rotu vaan kookkaana ja aktiivisena metsästyskoirarotuna tarvitsee perusteellisen tapakoulutuksen ja paljon muuta ohjattua toimintaa kuin vain olla pyörimässä perheen arjessa ja äidin lenkkikaverina.

Lue Hannan blogikirjoitus arjesta nuoren labradorin kanssa

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan näyttelyistä ja noutajaharrastuksista kiinnostuneet omistajat.Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. Lisätietoja / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Vuodelle 2024 ei ole suunnitteilla labradoripentueita. / No plannings for future labrador puppies during year 2024.


Mysis urosten pentueita / Sired by Mysis bred males or males live at Mysis

Tiedustelut suoraan pentueen kasvattajalle. Yhteystiedot löytyvät kasvattajien kotisivuilta, Labradorinnoutajakerhon pentuvälityksestä tai Kennelliiton pentulistalta / Please contact litter's breeder for more information.

Scentaction's Hot Boom x Odorosas Thilda (Perfect Sweet Dream No Fair Rule x Odorosas Odeur De Rose), kennel Starforest's, Mikkeli, pentue syntyi 18.5.2024 / Litter is born on 18. May 2024, kennel Starforest's, MikkeliSAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on toimelias, pörrökarvainen, pystykorvainen pieni seurakoira ja haukkumalla ilmoittava reipas vahti, joka helposti koulutettavana soveltuu monenlaisiin harrastuksiin.Mitteliurospentu etsii uutta kotia!

Joulukuussa syntynyt urospentu Mysis Frodo etsii uutta kotia. Lisätietoja. Tiedustelut soittamalla tai sähköpostitse.

Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Meillä ei ole mittelipentusuunnitelmia vuodelle 2024. / No plannings for future German Spitz puppies during year 2024.

Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä syntymästäni saakka.


© mysiskennel