Haukotteleva pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Suomen Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaiselta kasvattajalta haluat pennun ja tutustu Suomen Kennelliiton (SKL-FKK) ja Suomen koirankasvattajien yhdistyksen (SuKoKa) sivuihin vastuullisesta koirankasvatuksesta:


LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorinnoutaja ei ole helppo jokaisen lapsiperheen rotu vaan kookkaana ja aktiivisena metsästyskoirarotuna tarvitsee perusteellisen tapakoulutuksen ja paljon muuta ohjattua toimintaa kuin vain olla pyörimässä perheen arjessa ja äidin lenkkikaverina.

Lue Hannan blogikirjoitus arjesta nuoren labradorin kanssa

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan näyttelyistä ja noutajaharrastuksista kiinnostuneet omistajat.Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. Lisätietoja / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.

Astutettu / Mated

Holly (FI MVA & SE MVA(n) Mysis Holly) on astutettu Väärtillä (Scentaction's Hot Boom). Pentueen odotetaan syntyvän maaliskuussa viikolla 12. Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse. / Holly's litter is due to born on week 12/2024. More information by email.

Pentueen sukutaulu / Pedigree of litter

Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Vuodelle 2024 ei ole tällä hetkellä suunnitteilla muita labradoripentueita. / No more plannings for labrador puppies during year 2024.SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Mittelspitz on toimelias, pörrökarvainen, pystykorvainen pieni seurakoira ja haukkumalla ilmoittava reipas vahti, joka helposti koulutettavana soveltuu monenlaisiin harrastuksiin.Lokakuussa syntyneelle urospennulle etsitään kotia mieluiten Oulusta tai lähiympäristöstä. Etusijalle asetetaan näyttelyistä ja koiran kanssa harrastamisesta kiinnostuneet omistajat, jotka sitoutuvat käyttämään koiran rodunomaisissa terveystarkastuksissa, kun se on täyttänyt 12kk. Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun.

Lisätietoja saa soittamalla tai sähköpostitse. / More information by email.

Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Meillä ei ole pentusuunnitelmia mitteleille vuodelle 2024. / No plannings for German Spitz mittel puppies for year 2024.

Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä syntymästäni saakka.


© mysiskennel