Haukotteleva pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaiselta kasvattajalta haluat pennun ja tutustu Suomen Kennelliiton ja koirankasvattajien yhdistyksen (SuKoKa) tiedotteisiin vastuullisesta koirankasvatuksesta:


LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorinnoutaja ei ole helppo jokaisen lapsiperheen rotu vaan kookkaana ja hyvin aktiivisena koirana tarvitsee perusteellisen tapakoulutuksen ja paljon muuta ohjattua toimintaa kuin vain olla seurakoirana pyörimässä mukana perheen arjessa ja äidin lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan näyttelyistä ja noutajaharrastuksista kiinnostuneet omistajat.


Kuvissa Mysis Hufflepuff ja Mysis Xilver pentuna, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Pentuesuunnitelmista voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.


Kuvissa Mysis Forester ja Mysis Xirocco pentuna, kuvat/photos © mysiskennel


Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuva/photo © mysiskennel


SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Kiden Popponian pennut 2016, kuva/photo © mysiskennel

Mittelspitz on toimelias, pörrökarvainen, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni reipas pihavahti.


Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Meillä ei ole tällä hetkellä mittelipentuja, mutta suunnitelmia on pentueeseen vuodelle 2023. / No German Spitz mittel puppies available. Plannings for year 2023.

Tiedustelut mieluiten sähköpostin kautta.


Mysis Lumi-pentue Kide-emon kanssa (2017), nartut Mysis Lumisade ja Mysis Lumikide (2017) ja Mysis Hiphopper (2022) / Mittel puppies born 2017 and 2022, kuvat/photos © mysiskennel
Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä syntymästäni saakka.


© mysiskennel