Haukotteleva pentu Mysis T-pentueesta, kuva/photo © mysiskennel


PENTU-UUTISET / PUPPY NEWS


Kennelliiton opas koiran hankinnasta Hankikoira.fi

Mieti minkälaiselta kasvattajalta haluat pennun ja tutustu Suomen Kennelliiton ja koirankasvattajien yhdistyksen (SuKoKa) tiedotteisiin vastuullisesta koirankasvatuksesta:


LABRADORINNOUTAJA / LABRADOR RETRIEVER

Labradorinnoutaja ei ole helppo jokaisen lapsiperheen rotu vaan kookkaana ja hyvin aktiivisena koirana tarvitsee perusteellisen tapakoulutuksen ja paljon muuta ohjattua toimintaa kuin vain olla seurakoirana pyörimässä mukana perheen arjessa ja äidin lenkkikaverina.

Tutustu tiedotteeseeni Mysis-labradoripennun hankintaa suunnittelevalle. Siellä on enemmän informaatiota pennun varaamisesta, luovutuskäytännöstä ym.

Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita kuka pennunkyselijöistä saa pennun. Etusijalle asetetaan näyttelyistä ja noutajaharrastuksista kiinnostuneet omistajat.


Kuvissa Mysis Hufflepuff ja Mysis Xilver pentuna, kuvat/photos © mysiskennel


Meiltä löytyy toisinaan uutta kotia etsiviä aikuisia ja nuoria labradorinnoutajia. Tiedustelut puhelimitse soittamalla. / We occasionally have adults and youngsters searching for new home.


Pentuesuunnitelmat/ Planned litters

Pentuesuunnitelmista voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.


Kuvissa Mysis Forester ja Mysis Xirocco pentuna, kuvat/photos © mysiskennel


Mysis urosten pentueita / Sired by Mysis bred males or males live at Mysis

Tiedustelut suoraan pentueen kasvattajalle. Yhteystiedot löytyvät kasvattajien kotisivuilta, Labradorinnoutajakerhon pentuvälityksestä tai Kennelliiton pentulistalta / Please contact litter's breeder for more information.

Mysis Pumpkin x Artsusa's Yellow Marmalade (FI MVA Mysis Zafar x Artsusa's You Are Everything), kennel Artsusa's, Salla, pentue on syntynyt 27.4.2023 / Litter is born 27. April 2023, kennel Artsusa's, Salla

FI MVA & SE MVA(n) Dolbia El Toro x FI JVA Brunellin Lucia S Molly (Brunellin Texas Darl Boy x Mysis Zzitronella), kennel Brunellin, Oulu, pentue on syntynyt 11.4.2023 / Litter is born 11. April 2023, kennel Brunellin, Oulu


Pentuja Mysis H- ja V-pentueista, kuva/photo © mysiskennel


SAKSANPYSTYKORVA, MITTELSPITZ / GERMAN SPITZ

Kiden Popponian pennut 2016, kuva/photo © mysiskennel

Mittelspitz on toimelias, pörrökarvainen, pystykorvainen seurakoira ja haukkumalla ilmoittava pieni reipas pihavahti.


Pentuesuunnitelmat / Planned litters

Suunnitelmissa on astuttaa Mysis Eleonore ja Mysis Lumisade vuoden 2023 aikana.

Eleonoren pentueen isäksi on suunniteltu C.I.B. POHJ MVA FI MVA DK MVA SE MVA EE MVA LV MVA EE JMVA HeJW-15 JV-15 TLNJW-16 EEJV-16 Ticapon Hard To Love ja Lumisateen FI MVA JV-17 Bobbydollar. Tiedustelut sähköpostitse. / Plannings to mate Mysis Eleonore and Mysis Lumisade during the year 2023.

Eleonoren pentueen sukutaulu / Pedigree of litter
Lumisateen pentueen sukutaulu / Pedigree of litter


Mysis Lumi-pentue Kide-emon kanssa (2017), nartut Mysis Lumisade ja Mysis Lumikide (2017) ja Mysis Hiphopper (2022) / Mittel puppies born 2017 and 2022, kuvat/photos © mysiskennel
Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit sekä Suomen Koi­ran­kas­vat­ta­jat ry:n Kasvattaja-Akatemian koulutuksen. Osallistun säännöllisesti Lab­ra­do­rin­nou­ta­ja­ker­hon, Kennelliiton ja SuKoKa:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Kennel­nimen olen saanut vuonna 1997 ja ensimmäinen Mysis-pentue syntyi tammikuussa 1998. Labradorinnoutajia minulla on ollut vuodesta 1982 ja pystykorvaisia ystäviä syntymästäni saakka.


© mysiskennel